Vagelis Stefanopoulos – Sonance (Sample Preview)

Το έργο αφορά μια έμπνευση του δημιουργού να συνδέσει τους ήχους της φύσης με την jazz.
 

Κάθε κομμάτι τιτλοφορείται από τους φυσικούς ήχους από τους οποίους αντλεί την ποιότητα του. Νερό, πουλιά, τζιτζίκια, γρύλο, Θάλασσα και αέρας διαγράφουν την πορεία ενός εικοσιτετραώρου από την νύχτα στο ξημέρωμα, το μεσημέρι, το απόγευμα και ξανά την νύχτα. Οι πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές ψηφιακής παραγωγής συνδυάζονται με τον φυσικό ήχο μερικών από τους καλύτερους μουσικούς της Ελληνικής Jazz και World μουσικής όπως του ντράμερ Μιχάλη Καπηλίδη, του κρουστού Άγγελου Πολυχρόνου, του ομογενή των ΗΠΑ κιθαρίστα Θοδωρή Γκουτσίδη όπως φυσικά και του πιανίστα, συνθέτη και ενορχηστρωτή Βαγγέλη Στεφανόπουλου. Την επιμέλεια του ηλεκτρονικού μέρους της δουλειάς έχει αναλάβει ο παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής Ιωάννης Γαρδικλής.

 
Δείγματα
Water
Cicadas
Wind
Birds
Crickets
Sea
Συντελεστές

Περισσότεροι σύνδεσμοι και πληροφορίες σχετικά με τους συντελεστές του εγχειρήματος. 

 

Βαγγέλης Στεφανόπουλος

 

Ο Βαγγέλης Στεφανόπουλος είναι ένας Homo Universalis της μουσικής. Εκτός από την υψηλή τεχνική του κατάρτιση στο πιάνο είναι πολύ-οργανίστας, μουσικός παραγωγός και mixing engineer. Η εμπειρία του στην εκτέλεση, σύνθεση και παραγωγή καλύπτει μια μεγάλη γκάμα ιδιωμάτων με δεκάδες συνεργασίες και εμφανίσεις με γνωστούς Έλληνες και διεθνείς μουσικούς σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Αφρική. 

 

vagelisstefanopoulos.eu

 

Μιχάλης Καπηλίδης 

 

Ο Μιχάλης Καπηλίδης είναι ένας από τους πιο περιζήτητους Έλληνες μουσικούς. Κατά την διάρκεια της 27 έτους καριέρας του σαν επαγγελματίας ντράμερ έχει συνεργαστεί στο στούντιο και σε ζωντανές εμφανίσεις με τους περισσότερους ποπ, παραδοσιακούς και τζαζ καλλιτέχνες της χώρας. Κάνει κατά μέσο όρο ετησίως 180 ζωντανές εμφανίσεις και έχει συμμετάσχει σε πάνω από 100 παράγωγές μεγάλων δισκογραφικών εταιριών.

 

http://kapilidis.widget.gr/

 

Άγγελος Πολυχρόνου 

 

Ο Άγγελος Πολυχρόνου είναι απόφοιτος του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου / Λυκείου Παλλήνης και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει περιοδεύσει και λάβει μέρος σε φεστιβαλ και συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Έχει διοργανώσει – πάρει μέρος σε σεμινάρια και live εμφανίσεις με τους πιο σημαντικούς δασκάλους – εκφραστές της αφροβραζιλιάνικης κουλτούρας και είναι ιδρυτής και μαέστρος της ομάδας κρουστών “Βloco Swingueira”. Έχει δεκάδες συμμετοχές και συνεργασίες με διάσημους Έλληνες καλλιτέχνες καθώς και με διεθνείς μουσικούς από όλο τον κόσμο.

 

https://www.facebook.com/anjo.domuitotempo

 

Θοδωρής Γκουτσίδης 

 

Ο Θοδωρής Γκουτσίδης γεννήθηκε από Έλληνες γονείς και έζησε τα πρώτα του χρόνια στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ. Έχοντας αφομοιώσει την φολκλόρ παράδοση του Αμερικάνικου Νότου επιστρέφει στην Ελλάδα οπου συνεργάζεται με μια μεγάλη λίστα διάσημων Ελλήνων καλλιτεχνών. Την παρούσα χρονική στιγμή ζει και εργάζεται στην Ατλάντα των ΗΠΑ σαν μουσικός με συμμετοχές και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η India Arie και ο Sonny Emory (Earth, Wind & Fire).

 

https://www.facebook.com/theo.gkoutsidis.10

 

Ιωάννης Γαρδικλής 

 

Ο Ιωάννης Γαρδικλής είναι απόφοιτος της σχολής μουσικής τεχνολογίας της ΣΑΕ. Η δουλειά του στο πειραματικό κομμάτι της ηλεκτρονικής μουσικής έχει παρουσιαστεί μεταξύ άλλων στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στα πλαίσια της παραγωγής της Λυρικής Σκηνής Transmedia Labworks και στο St George Lycabettus Hotel στα πλαίσια της έκθεσης Performance Rooms Contemporary Art Show.  

 

https://www.ioannisgardiklis.com

 

Δισκογραφική Εταιρεία

 

Η Deep Soul Space Ιδρύθηκε το 2014 και αντιπροσωπεύει είδη ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής τα οποία συνδυάζονται με φυσικά όργανα, την Soul, Jazz, Word, Afro beat κ.α. Η έδρα της είναι στην Ελλάδα και το κοινό της σε όλο τον κόσμο με πάνω από το 80% σε Αμερική & Αφρική. 

 

https://deepsoulspace.com

 

Εταιρεία Μάρκετινγκ & Promotion

Η Fresh Voltage είναι μια ομάδα από δημιουργικούς επαγγελματίες που ειδικεύονται στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ και την Ανάπτυξη Web & Mobile Εφαρμογών.

Με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, παρέχει τις πιο αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις ανάπτυξης και ευελιξίας για τους πελάτες της.

Η έδρα είναι στην Ελλάδα, με συνεργάτες και πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

https://www.freshvoltage.com

C & P Deep Soul Space 2021.